Actualitate

Primăria Mihăeşti a semnat contractul de finanţare pentru construirea unui dispensar la Buleta

Recent, administraţia locală a încheiat modernizarea unui drum de interes local, iar acum pregăteşte documentaţia pentru reluarea lucrărilor, la începutul lui 2018, la proiectul finanţat cu un milion de euro din fonduri europene

Peste 40% este stadiul de execuţie al proiectului de modernizare a 7,7 kilometri de drumuri locale din comuna vâlceană Mihăeşti (asfaltare, montare de rigole pe ambele laturi şi amenajare de acces la fiecare proprietate), finanţat cu aproximativ 1 milion de euro din fonduri europene accesate de administraţia locală pe măsura 7.2. “În acest moment pregătim documentaţia pentru scoaterea la licitaţie publică a restului de lucrări, care sunt programate să înceapă din primăvara anului viitor. Din fonduri de la bugetul local am încheiat recent modernizarea unui alt drum local, în lungime de un kilometru, este vorba despre uliţa La Ţiţirigă, aşa cum este cunoscută localnicilor, care, de asemenea, a fost asfaltat şi rigolizat complet”, explică primarul Constantin Bărzăgeanu.
Primăria Mihăeşti a semnat săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării, şi contractul de finanţare pentru construirea unui dispensar medical în satul Buleta. “La începutul anului 2018 cred că şi aceste lucrări vor fi pe SEAP, scoase la licitaţie, urmând ca tot în primăvară să demareze şi acestea”, mai spune alesul din comuna de la sud de Râmnic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...