Actualitate

160 copii din Filiaşi şi Băileşti au beneficiat de consultaţii stomatologice gratuite

160 elevi din clasele primare 0-IV, din Filiaşi şi Băileşti, au beneficiat de consultaţii stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

“Au beneficiat de consultaţii stomatologice un număr de 160 de elevi (97 din Filiaşi şi 63 din Băileşti), mulţi dintre ei aflându-se pentru prima dată la un astfel de consult. În special părinţii copiilor au fost foarte mulţumiţi de sfaturile primite şi de timpul agreabil petrecut alături de copii şi voluntari (la lecţia de igienă, filmuleţe educative, jocuri etc.). Medicii stomatologi care au asigurat consultaţiile au fost foarte bucuroşi să se alăture iniţiativei, iar pentru filială înseamnă noi voluntari cu care să facem lucruri frumoase şi pe viitor!”, a declarat Maria Vintilă, Director Crucea Roşie Filiala Dolj.

În judeţul Dolj, consultaţiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc în Filiaşi, în data de 18 noiembrie, la Şcoala Gimnazială Filiaşi, şi în Băileşti, în data de 19 noiembrie, la Liceul ”Mihai Viteazu”. Pe lângă consultaţii, copiii au avut parte de lecţii de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roşii şi desfăşurate în prezenţa părinţilor, dar şi de o zonă de joacă, unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...