Actualitate

Fiu de magistrat, eliberat condiţionat din Penitenciarul Pelendava

Iustin Covei, fiul de judecător implicat în nenumărate scandaluri la Craiova, a fost eliberat condiţionat din închisoare după doar 2 ani de pedeapsă.

„Prinţişorul“ Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei, a fost condamnat în anul 2015 la 6 ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni informatice. Tânărul a fost filmat în timp ce sustrăgea bani de la un bancomat aflat în apropierea Poliţiei Capitalei.

Procurorii DIICOT au stabilit că Iustin Covei, nimeni altul decât fiul judecătorului Marin Covei, a pus la cale un grup infracţional organizat, iar împreună cu alte 17 persoane au reuşit să fure din conturile străinilor peste un milion de euro.
Beizadeaua Iustin Covei a fost condamnat în anul 2015 la 6 ani de închisoare pentru infracţiuni informatice, însă a fost eliberat condiţionat după doar 2 ani. Din momentul în care a ieşit din spatele gratiilor, a devenit activ pe pagina personală de Faebook şi orice activitate pe care o întreprinde alături de prietenii săi este postată.

Iusti Covei a devenit faimos pentru prima dată la vârsta de 16 ani, atunci când a fost surprins la volanul unei maşini fără a poseda permis de conducere. De-a lungul timpului, s-a ales cu 10 dosare penale, însă de fiecare dată a scăpat basma curată.

Beizadeaua judecătorului Marin Covei a lovit în anul 2004 un poliţist cu pumnul, iar în anul 2006 a fost reţinut după ce a dezbrăcat un tânăr în plină stradă, însă a fost eliberat ulterior. Tot în 2006, a lăsat un cuţit cu o lamă în sus pe un fotoliu la o petrecere, iar o fată care a vrut să se aşeze a nimerit în el.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...