Economic

Zboruri către Antalya de pe Aeroportul din Craiova

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat, luni, lansarea zborurilor estivale directe către Antalya (Turcia), zboruri care vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional Craiova (AIC) începând din iunie 2018.

Noua destinaţie este pusă la dispoziţie de compania Prestige Tours – Calypso Tour, parte a Holdingului Caly, din Turcia, preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, precizând că reprezentanţii operatorului au apreciat atât potenţialul regiunii şi aria de acoperire a aeroportului, cât şi rezultatul investiţiilor semnificative realizate în ultima perioadă la acest obiectiv strategic din subordinea administraţiei judeţene.

„În urmă cu câteva zile, o delegaţie a companiei din Turcia s-a aflat în oraşul nostru, vizitând Aeroportul Internaţional Craiova, unde a analizat cu atenţie situaţia infrastructurii, precum şi serviciile oferite, şi purtând discuţii cu exponenţii mai multor firme locale din domeniul turismului. La final, în cadrul unei întâlniri la care am participat alături de vicepreşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, şi de directorul general al AIC, Mircea Dumitru, reprezentanţii operatorului s-au declarat foarte mulţumiţi de condiţiile pe care le-au găsit, de dotări şi de perspectivele pe care le prezintă o cursă directă către una dintre cele mai importante destinaţii turistice din Turcia, Antalya. Aeroportul Internaţional Craiova a reuşit să-şi atragă încă un partener serios, dovadă fiind faptul că noua destinaţie a fost deja lansată. Este un demers care a început cu dreptul, având în vedere că primele pachete turistice au fost deja cumpărate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Zborurile vor fi operate în fiecare vineri, începând de la 1 iunie şi până la 14 septembrie 2018. În prezent, de pe Aeroportul Internaţional Craiova sunt operate curse aeriene regulate către 11 destinaţii externe: Roma, Milano, Bologna, Veneţia, Madrid, Barcelona, Valencia, Londra, Paris, Köln şi Tel Aviv.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...