Special

Asociaţia MicNews desfăşoară şi anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din Bucureşti, constând în strângerea de alimente neperisabile ce vor fi apoi împărţite acestora

În cadrul campaniei „DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”, toţi cei interesaţi să ofere ajutor bătrânilor imobilizaţi la domiciliu, care trăiesc în singurătate şi sărăcie, sunt îndemnaţi să doneze alimente neperisabile precum: ulei, zahăr, făină, conserve, fasole, paste făinoase etc. Donaţiile se pot face, de asemenea, la sediul Asociaţiei MicNews, din strada Drumul Creţeştilor nr 15, bloc A, scara 1, Bucureşti, iar informaţii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0724.713.999, sau 0737.931.999. Donaţiile vor fi colectate şi împărţite persoanelor vârstnice, pentru a le aduce o bucurie cu prilejul Sfintelor Sărbători de Iarnă. Campania se desfăşoară în perioada 27.11.2017 – 17.12.2017.

“Campania noastră este o chemare a întregii comunităţi la solidaritate şi responsabilitate socială şi reprezintă expresia purtării de grijă faţă de bătrânii care trăiesc în singurătate.

Mulţumim tuturor celor care se alătură demersului nostru, înţelegând că “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE” atât pentru noi, cât şi pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews.

În acest demers umanitar s-a alăturat şi Asociaţia Ziariştilor de Investigaţii, care va difuza în fiecare săptămână, până la finalul campaniei, povestea unor bătrânii care trăiesc singur, imobilizati la domiciliu.

„Suntem alături de Asociaţia MicNews privind campania care vă îndeamnă să nu îi uităm pe cei bătrâni ajunşi în situaţii dificile. Valorile omeniei, solidarităţii, milei creştine sunt valori în care credem şi pe care le cultivăm, având convingerea că şi cititorii Asociaţi Ziariştilor de Investigaţii vor înţelege acest demers şi îi vor răspunde”, a declarat Gheorghe Jianu.

Asociaţia MicNews este organizaţie nonguvernamentală, având caracter social. În cei 7 ani de activitate social-filantropică, Asociaţia MicNews a devenit una dintre cele mai reprezentative instituţii de caritate din Bucureşti, dezvoltând proiecte sociale pentru diferite categorii de persoane aflate în dificultate, precum: copii aflaţi în situaţii de risc, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri cu dizabilităţi sau persoane fără un loc de muncă. În anul 2016, Asociaţia MicNews a primit premiul „din partea Guilde Imperiale Templiere Noble Internaţionale” în domeniul asistenţei sociale din România, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...