Ultima Oră

Un preot din Dolj s-a sinucis, după ce a aflat că soţia vrea să divorţeze

Tragedie într-o localitate din judeţul Dolj. Preotul din comună s-a sinucis în locuinţa părinţilor din comuna doljeană Ostroveni. Apropiaţii spun că bărbatul de 40 de ani avea probleme în familie, iar soţia i-a spus că vrea să divorţeze. Preotul Silviu Neagu a fost găsit spânzurat, iar ţârcomnicul de la biserica din comuna Ostroveni a sunat imediat la poliţie. Preotul a lăsat un bilet de adio de şase pagini, în care şi-a motivat gestul.

Bărbatul, tatăl a doi copii, era în pragul divorţului, iar în urmă cu câteva zile soţia l-a anunţat că vrea să îl părăsească. „Probleme avea cu soţia. Se aveau foarte rău. Atât de grav încât şi-a hotărât singur soarta”, spune unchiul bărbatului.

Preotul şi-a cerut iertare de la familie, copii, soţie, dar şi de la Dumnezeu. Oamenii din sat susţin că părintele Silviu Neagu era iubit de toată lumea. Chiar el era cel care condamna astfel de fapte, iar vestea că s-a spânzurat i-a şocat pe toţi. „Cu toate că în ultimii ani nu prea ne-am mai văzut, erai în sufletul meu unul din prietenii din copilărie, erai vecinul şi colegul de şcoală cel mai glumeţ şi mereu cu zâmbetul pe buze şi o vorbă bună pentru fiecare din noi! Nu-mi vine să cred Silviu! Drum lin prieten drag, iar Dumnezeu să te ierte şi sa te odihnească în pace!!!”, scrie un enoriaş pe pagina preotului de socializare.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. „Preotul paroh din comuna Ostroveni s-a spânzurat în curtea locuinţei. Odată cu prezenţa la faţa locului a poliţiştilor aceştia au găsit şi un bilet de adio în care îşi explica motivele care l-au dus la comiterea acestei fapte”, spune Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Preotul slujea la biserica din localitatea Ostroveni de 14 ani. Reprezentanţii Mitropoliei Oltenia au precizat că preotul Silviu Neagu nu a dat semne că are avea nevoie de sprijin duhovnic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...