Inedit

Cei mai scumpi porumbei, expuşi la Craiova

Asociaţia Columbofilă a Judeţului Dolj "Ioan Gelu Gătăjescu" organizează la Craiova, Zilele Columbofiliei Olteneşti, ediţia a V-a, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.

Unele dintre cele mai apreciate şi scumpe păsări din ţară sunt expuse astăzi şi mâine la Centrul Multifuncţional Craiova. Şi cum orice pasiune costă, crescătorii de porumbei pot să scoată din buzunar şi câteva mii de euro dacă vor să cumpere unii dintre cei mai buni şi apreciaţi porumbei. Crescătorii de porumbei spun că voiajorii ajung să valoreze cel mai mult, în funcţie de performanţe. Cei mai buni pot să coste şi câteva mii de euro.

Iar pentru a atinge performanţe este nevoie şi de o îngrijire specială, spun specialiştii. “ După cum observaţi, o varietate mare de seminţe, chiar se ajunge să mănânce şi 24 de feluri seminţe pe zi pentru a performa”, spune Constantin Nicola, membru Asociaţia columbofilă „Ioan Gelu Gătejescu” Dolj.
În cadrul acestei manifestări sunt expuşi porumbeii voiajori care au obţinut cele mai bune rezultate în Campionatul Columbofil al Judeţului Dolj, aferent anului competiţional 2017. Expoziţia de păsări este disponibilă şi duminică la Centrul Multifuncţional Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...