Actualitate

Spirit civic!

A găsit o geantă cu bani şi a dus-o la Poliţie

Ieri, în jurul orelor 13:50, la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova s-a prezentat o femeie în vârstă de 44 ani, din municipiul Craiova, care a povestit că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a găsit o geantă de culoare neagră aşezată pe o bancă din apropierea unui imporatnt centru comercial din cartierul craiovean Rovine, situat în zona Gării Craiova.

Încercînd să afle identitatea persoanei care şi-a uitat sau pierdut bunul, femeia a deschis geanta respectivă, moment în care a observat că în interior se aflau suma de 2.139 lei, un telefon mobil marca Nokia şi o carte de identitate aparţinând unei femei domiciliate în comuna Pleniţa, judeţul Dolj. Nereuşind să ia legătura cu proprietara genţii, femeia de 44 de ani s-a deplasat la sediul S.R.P.T. Craiova pentru a preda bunul găsit pe stradă. Între timp, poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Craiova au reuşit să identifice şi să ia legătura cu persoana vătămată, fiind vorba despre o femeie de 60 de ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, pe care au înştiinţat-o despre aspectele anterior menţionate, rugând-o să se prezinte la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova.
„Persoana vătămată s-a prezentat în scurt timp la sediul secţiei, iar în prezenţa ofiţerului de serviciu şi a şefului de post de la P. P.T.F Craiova – Călători i-a fost restituită geanta cu bunurile existente, persoana vatamată declarând că în geantă se află toată suma de bani şi celelalte bunuri”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.
Şeful Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova, comisar şef Laurenţiu Gulin a felicitat-o pe femeie pentru gestul său, totodată oferindu-i o diplomă în semn de recunoştinţă pentru promovarea valorilor morale şi pentru că a dat dovadă de spirit civic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...