Monden

Concurs de dans şi muzică, organizat de Primăria Slatina

Primăria municipiului Slatina anunţă organizarea, în data de 16 noiembrie, orele 14.00, a primei ediţii a manifestării ”Graţie pe aripile dansului”, concurs de muzică uşoară şi dans modern. Competiţia se adresează copiilor din localitate cu vârsta cuprinsă între 5-18 ani, dar şi copiilor de la alte cluburi ale copiilor din judeţ.

Manifestarea îşi propune realizarea unui schimb de experienţă, a unei confruntări interdisciplinare estetice şi artistice între muzica uşoară şi dansul modern, promovarea în egală măsură a muzicii uşoare autentice şi a dansului modern, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorii interpretative coregrafice în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi a dansului modern.

Juriul concursului este alcătuit din profesori de specialitate de la Palatul Copiilor ”Adrian Băran” din Slatina, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, ai Consiliului Local şi Primăriei municipiului Slatina. De menţionat că programul competiţiei cuprinde, pe lângă secţiunea de muzică uşoară şi dans modern, încă două categorii: design vestimentar şi, respectiv, modeling. Manifestarea este organizată în colaborare cu Palatul Copiilor ”Adrian Băran” Slatina şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt. Se vor acorda premii celor mai talentaţi interpreţi şi dansatori ce constau în diplome şi medalii, pe fiecare categorie de vârstă şi genuri de dans. Locul de desfăşurare este Atelierul Intercultural ”Victoria” din Slatina. Intrarea este liberă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...