Administraţie

Încă un pod peste pârâul Saşa dat în folosinţă la Tetoiu

Administraţia comunei vâlcene este cuprinsă de febra completării la timp a documentaţiilor pentru proiectele aprobate la finanţare în cadrul PNDL II

Majoritatea administraţiilor publice locale sunt concentrate în această perioadă pe completarea documentaţiilor proiectelor a căror finanţare a fost aprobată în cadrul PNDL II de către Ministerul Dezvoltării. Fără a neglija celelalte investiţii aflate în derulare, nu face excepţie nici Primăria Tetoiu, în acest caz fiind vorba de şase proiecte complexe, valoarea totală a investiţiilor urmând a fi de 121,67 milioane de lei.

“Pentru cea mai mare parte avem deja documentaţia completă de săptămâna trecută. Mai sunt două, la care mai avem nevoie doar de câteva avize, unele le-am primit chiar azi (marţi, 14 noiembrie - n.r.), cred că săptămâna aceasta suntem gata cu toate. Aşteptăm să fim chemaţi la minister pentru semnarea contractelor de finanţare”, ne-a declarat primarul Lucian Antonie.
Cele şase proiecte ale comunei vâlcene a căror finanţare a fost aprobată de MDRAPFE sunt: extinderea sistemului de canalizare şi amenajarea staţiei de epurare a apelor uzate în toate satele (8,152 milioane de lei); reabilitare termică prin anvelopare şi refacere finisaje exterioare la Şcoala gimnazială Ţepeşti (local nou – 1,678 milioane de lei); extindere sistem de alimentare cu apă şi staţie de tratare a apei în satele Băroiu, Tetoiu şi Budele (1,397 milioane de lei); reabilitare termică prin anvelopare, înlocuire tâmplărie exterioară şi refacere finisaje exterioare la Şcoala gimnazială Ţepeşti (local vechi - 828.452 mii lei) şi realizare grup sanitar la unitatea de învăţământ Grădiniţa cu program normal Nenciuleşti (fosta Şcoală cu clasele I-IV Nenciuleşti - 112.828 mii lei).

Săptămâna trecută, Primăria Tetoiu a recepţionat şi podul de peste pârâul Saşa, punctul Crăpătureanu, care asigură legătura satului Popeşti cu DN 67B, investiţie finanţată tot cu fonduri guvernamentale în cadrul PNDL I.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...