Monden

Finaliştii Galei iUmor de la Antena 1, la Teatrul Anton Pann

Vineri 17 noiembrie, ora 19.00, Sala Mare

O să începem articolul de astăzi cu o întrebare pe care o adresăm tuturor. De când nu aţi mai râs de unul singur sau în grup, cu sau fără motiv? Despre oamenii care râd de unii singuri, ştiţi ce se spune, că sunt nebuni de-a binelea. Dar oare aşa să fie?

Glumele frumoşilor “nebuni” din finala concursului iUmor ajung şi la noi, în Râmnicu Vâlcea. Ana, George, Ionuţ, Rux & Coco ne propun un show de zile mari, un SHOW de stand up comedy care se va lăsa cu hohote de râs. Suntem convinşi că aşteptaţi cu nerăbdare întâlnirea cu cei cinci, dar având în vedere că avem şi o domnişoară, pe Ana Maria Caliţa, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii, zicem noi că întâlnirea va deveni şi mai interesantă. Ana Maria şi-a cucerit pur şi simplu telespectatorii cu un show foarte bun. Facem această precizare ca să vedeţi că şi fetele sunt bune, chiar foarte bune pentru a face stand up comedy. George Tănase şi-a făcut un nume imitându-l pe Marian Vanghelie, Ionuţ Rusu a venit cu cele mai tari rugăciuni amuzante, pe care Cheloo le-a apreciat foarte mult, iar cu cei doi, Rux & Coco, am făcut, cum s-ar spune, o burtă de râs atunci când şi-au făcut numărul cu o melodie de a lui Smiley pe ritmuri de manea.

Valoarea unui hohot de râs din toată inima, aşa cum spune ştiinţa de azi, ne oxigenează creierul, ne relaxează, eliberează endorfinele, contribuind în felul acesta la stimularea sistemului imunitar. Din când în când merită să mai lăsăm grijile la o parte şi să ne umplem sufletul cu o porţie zdravănă de râs.

În spectacolul de vineri 17 noiembrie, de la Teatrul Anton Pann, ora 19.00, suntem siguri că vom regăsi unele momente care i-au consacrat şi nu numai. Întâlnirea fiind programată nu vă mai rămâne decât să vă înarmaţi cu o burtă mare pentru a primi o porţie zdravană de umor, atât cât să vă ajungă pentru un an.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...