Ultima Oră

Angajaţi ai SJU Vâlcea continuă să facă naveta Râmnicu Vâlcea – Piteşti, la invitaţia procurorilor DNA

Încă din 2012, activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea face obiectul cercetărilor procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Serviciul Teritorial Piteşti. Şi săptămâna aceasta, mai mulţi angajaţi ai instituţiei au făcut naveta pentru a furniza lămuriri magistraţilor. Fără a ascunde că-şi doreşte cât mai curând lămurirea situaţiei, directorul general Dan Ponoran nu se arată câtuşi de puţin alarmat.

“Din câte ştiu eu, este vorba despre un dosar început în 2012, în care, de-a lungul timpului, s-au cerut de la noi foarte multe hârtii, inclusiv acum câteva luni. Mai departe, nu ştiu prea multe, pentru că nu mă informează pe mine. Staţi liniştiţi, pe mine nu m-au chemat. Eu chiar dorm liniştit din acest punct de vedere”, ne-a declarat medicul vâlcean.

Cel mai recent moment în care procurorii au solicitat oficial şi primit operativ documente de la SJU Vâlcea a fost în luna iulie a.c., acestea vizând unele achiziţii, dar şi angajări făcute de instituţie din anii 2013, 2014 şi 2015, perioadă în care manageri ai spitalului au fost Georgeta Sălişte şi, ulterior, Dan Ponoran, iar director financiar Mihăiţa Creţulescu, între timp pensionată. Procurorii anticorupţie au fost sesizaţi şi de persoane din afara schemei de personal a SJU Vâlcea, dar şi de foşti sau actuali angajaţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...