Administraţie

Balon cu aer cald la terenul de sport al Şcolii Generale Mălaia

Investiţia a fost prinsa în planul GAL Castra Traiana şi se ridică la aproximativ 100.000 de euro

Primăria Mălaia vrea să monteze o suprafaţă sintetică de joc terenul de sport al şcolii generale din satul Mălaia, pe care ulterior să o acopere cu un balon cu aer cald presostatic pe durata sezonului rece.

Investiţia totală este estimată la aproximativ 100.000 de euro şi ar urma să fie finanţată din fonduri europene atrase prin GAL Castra Traiana, din care comuna Mălaia face parte. Un teren de sport de dimensiuni reduse va fi amenajat şi în satul Sălişte, însă cu suprfaţă de joc de iarbă naturală şi cu fonduri de la bugetul local, această investiţie fiind mult mai ieftină.
Administraţia condusă de primarul Gabriel Ţolea a început zilele trecute şi lucrările de amenajare a trotuarelor în centrul comunei, pe o lungime de 500 de metri liniari. “Lucrările vor fi gata la sfârşitul luniii noiembrie şi vizează porţiunea care începe de la staţia de autobuz şi se termină la farmacie, fiind amenajate cu acest prilej şi rigole în această zonă. Finanţarea o asigură bugetul local, suma totală estimată fiind de aproximativ 200.000 de lei”, a explicat Gabriel Ţolea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...