Ultima Oră

Soţul poliţistei din Olt care şi-a înjungiat şeful s-a sinucis

Soţul poliţistei din judeţul Olt care, în urmă cu cinci ani, şi-a înjunghiat şeful a fost găsit, azi, spânzurat în locuinţa din comuna Curtişoara.

Poliţiştii susţin că bărbatul a fost găsit fără suflare şi manevrele de resuscitare nu au mai avut niciun rezultat. Era vorba de Relu Renghea, soţul poliţistei Melania Renghea, care, în decembrie 2012, şi-a înjunghiat fostul şef de la Poliţia oraşului Balş, Gheorghe Barbu, şi l-a acuzat pe acesta şi pe mai mulţi şefi din IPJ Olt că ar fi violat-o. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică, a declarat că bărbatul s-a sinucis, joi după-amiază, spânzurându-se. „Apelul la 112 a fost la ora 15.20. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, care s-a spânzurat. Nu s-au mai făcut manevre de resuscitare, fiind decedat de mai multă vreme. Medicii doar au declarat decesul“, a afirmat medicul Alina Duminică.

În luna mai 2016, Melania Renghea a fost găsită vinovată de tentativă de omor calificat de magistraţii Curţii de Apel Craiova şi condamnată la cinci ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă. În plus, Melania Renghea a susţinut că a fost plasată de fostul său şef, ca favor sexual, mai multor şefi ai IPJ şi din Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş. Renghea se află, în prezent, încarcerată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...