Administraţie

Constantin Rădulescu: “Astăzi am semnat tema de proiectare pentru DJ 646!”

La preluarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a găsit patru proiecte de reabilitare a drumurilor judeţene pe fonduri europene la limita rezilierii contractelor de proiectare din cauza întârzierilor majore înregistrate în derularea lor, cu litigii diverse. Ca urmare a demersurilor susţinute, în şedinţa de Guvern de săptămâna trecută, cele două drumuri, DJ 678 si DJ 678A, au fost incluse în Hotărâre de Guvern, urmând ca acestea să primească finanţare.

Miercuri, 8 noiembrie 2017, în şedinţa extraordinară de Consiliu Judeţean, au fost aprobate sumele aferente cofinanţării Consiliului Judeţean Vâlcea pentru aceste drumuri judeţene, inclusiv pentru cel de-al treilea proiect de modernizare a DJ 703G.

“Cel de-al patrulea drum – DJ 646, extrem de important pentru zona Horezu, reprezenta doar un titlu de proiect şi iată că astăzi, după eforturi deosebite alături de colegii mei, am avut bucuria să semnez tema de proiectare şi pentru această arteră semnificativă a judeţului nostru. Investiţia va presupune modernizarea DJ 646 - Băbeni (DN 64) – Băluţoaia – Mănăileşti – Genuneni – Foleşti – Dumbrăveşti – Foleştii de Sus – Tomşani – Costeşti – Mănăstirea Bistriţa – Mănăstirea Arnota, pe o lungime de 39,41 km şi reabilitarea celor 7 poduri existente pe drum, a podeţelor care evacuează apele pluviale din zona drumului, precum şi reabilitarea zidurilor de sprijin existente şi lucrări de consolidare a tuturor zonelor cu probleme de stabilitate (alunecări de teren)”, a declarat Constantin Radulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...