Sport

Stadionul din Bănie, inaugurat fără avize

Noul stadion de 54 de milioane de euro din Craiova nu are avize de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, LPF şi FRF, dar vineri o să fie inaugurat.

La noua arenă din Bănie era astăzi forfotă mare şi toată lumea muncea de zor. “Ştim cu toţii că au apărut nişte probleme, nişte inadvertenţe pe care nu le-am finalizat la timpul respectiv, cel puţin eu nu ştiu care a fost cauza şi dacă Inspectoratul de Stat în Construcţii a făcut acolo un control şi care sunt rezultatele acestuia”, a declarat Marinel Florescu, consilier local.

Bijuteria Craiovei de 54 de milioane de euro nu are toate avizele obţinute, însă inaugurarea tot va avea loc. “Peste două zile are loc un eveniment, iar noi nu avem autorizaţie ISU, biletele sunt deja puse în vânzare, sperăm să vină zeci de mii de oameni cu mii de copii. Toată această grabă este cel puţin suspectă”, spune Marian Vasile, consilier local.

Adrian Cosma, viceprimarul Craiovei, spune că actele deja au fost depuse de către reprezentanţii primăriei la cei de la ISU Dolj şi este convins că vor fi obţinute avizele în timp util.

Noua arenă a fost concesionată exclusiv clubului de fotbal din Bănie pe o perioadă de 15 ani, iar toate competiţiile sportive se vor juca doar cu acordul acestora.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...