Administraţie

Asociaţia Municipiilor din România a decis:

Craiova primeşte premiul de excelenţă în sănătate

Luni seara, la Ateneul Român, Asociaţia Municipiilor din România a acordat premii de excelenţă celor mai performante primării din ţară, iar Primăria Municipiului Craiova a primit Premiul de Excelenţă în Sănătate.

Craiova este singurul oraş din România care a reuşit după revoluţie, cu bani din bugetul local, să ridice un spital nou. “Craiova a câştigat Premiul de Excelenţă în Sănătate din partea Asociaţiei Municipiilor din România, ca urmare a faptului că, în acest oraş, s-a construit cel mai mare spital din România, după 1989. Da, la Craiova nu s-a construit doar cel mai frumos stadion, ci şi cel mai mare spital”, a declarat fostul edil al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, iniţiatorul investiţiei, la câteva minute după premierea Primăriei Craiova cu titlul de Excelenţă în Sănătate.

“Pentru noi, este o mare onoare să primim acest premiu. Acordarea acestui premiu nu ar fi fost posibilă fără viziunea fostului edil, dna. Lia Olguţa Vasilescu, continuată de dl. primar Mihail Genoiu, viziune care a dus la realizarea unui spital municipal nou în Craiova şi reabilitarea celorlalte unităţi medicale aflate în subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Faptul că am fost daţi exemplu în cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din România pentru infrastructura din domeniul sanitar, arată că ne aflăm pe un drum bun, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure şi să ne motiveze să continuăm în aceeaşi notă”, a declarat viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman, pe scena de la Ateneul Român.

Dl. primar Mihail Genoiu consideră că proiectele cu care Craiova s-a prezentat în cadrul Galei AMR au fost un succes şi datorită muncii în echipă: “Felicitări Craiova, felicitări întregului personal al Primăriei! Este meritul tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor investiţii”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

În cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din România, organizată luni, 06 noiembrie, la Ateneul Român, au fost premiate 10 domenii de interes pentru administraţia locală: educaţie, sănătate, transport, iluminat public, sisteme de încălzire, promovarea şi susţinerea antreprenoriatului, amenajarea de spaţii verzi, parcuri şi locuri de joacă, promovarea turismului, digitalizare, transparenţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...