Sport

Arena din Bănie, gata de inaugurare

Compania Naţională de Investiţii a anunţat pe pagina oficială de facebook că stadionul Craiovei este gata de inaugurare, recepţia fiind încheiată, iar Primăria Craiova va intra în posesia edificiului. Primul meci se va disputa vineri, amicalul dintre Universitatea Craiova şi Slavia Praga.

„Suntem onoraţi să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalţi iubitori ai fotbalului românesc vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect "de suflet" al CNI, drept urmare suntem mândri că am reuşit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început. Vă mulţumim atât pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat, cât şi pentru interesul manifestat pentru acest proiect în toată această perioadă! Vă mulţumim atât dumneavoastră, cât şi întregii echipe care s-a implicat în mod responsabil în acest proiect! Nu în ultimul rând, promitem să le fim alături beneficiarilor finali în utilizarea arenei sportive, urându-le mult succes! CNI îşi va continua misiunea de a face imposibilul posibil, pentru o Românie mai frumoasă!”, se arată într-un comunicat al CNI.

Astfel, miercuri, 08 noiembrie 2017, ora 10.00, este convocată Şedinţa de îndată a Consiliului Local al Municipiului Craiova, ce are ca subiect preluarea Stadionului de la Compania Naţională de Investiţii şi trecerea acestuia în domeniul public al Municipiului Craiova. Totodată, un alt punct pe ordinea de zi va fi cel referitor la aprobarea organigramei necesare serviciului de administrare a stadionului.

Imediat ce hotărârea de Consiliu Local va fi validată, craiovenii se vor bucura de un stadion ultramodern, realizat la cele mai înalte standarde.

Primăria Municipiului Craiova mulţumeşte tuturor pentru răbdare şi îi asigură pe craioveni că toate demersurile de finalizare au fost realizate cu maximă responsabilitate şi profesionalism, din dorinţa de a le oferi acestora cea mai mare bucurie din ultimii ani: deschiderea porţilor noului stadion.

Cu o capacitate de 30.000 de locuri, arena din Bănie va putea găzdui competiţii fotbalistice naţionale şi internaţionale, competiţii pentru alte tipuri de sporturi (rugby oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american), dar şi evenimente culturale şi sociale de anvergură, concerte, târguri şi expoziţii la cele mai înalte standarde.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...