La Ţară

Marea asfaltare la Dăeşti

Continuă investiţiile în localitatea Dăeşti. Echipa primăriei acordă atenţie sporită infrastructurii comunei, asfaltarea unor importante porţiuni de drum reprezentând o prioritate.

În aceste zile se lucrează intens pe mai multe drumuri, în timp ce alte lucrări au fost deja finalizate. Drumul de la Staţia de Epurare Fedeleşoiu este deja pregătit pentru asfaltare. De asemenea, drumul Valea Satului din satul Fedeleşoiu a fost finalizat cu succes cu stratul doi de asfalt, urmând rigolarea. Tot în satul Fedeleşoiu, drumul Valea Popii a fost finalizat.

În această perioadă, pe raza localităţii Dăeşti se desfăşoară ample lucrări de asfaltare. Trebuie punctat faptul că, la începutul acestei luni, conducerea Primăriei comunei Dăeşti a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene două contracte importante: ,,Reabilitare, schimbare acoperiş, mansardare parţială şi dotare Şcoala generală cu clasele I-VIII ﹰDăeşti, judeţul Vâlcea”, proiect în valoare totală de 1.789.236 lei şi ,,Modernizare drumuri de interes local în comuna Dăeşti, judeţul Vâlcea”, proiect în valoare totală de 2.532.961,81 lei.

Comuna Dăeşti îşi continuă trendul ascendent din ultimii ani

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...