Actualitate

A găsit o geantă cu bani şi a dus-o la Poliţie

Ieri, la sediul Secţiei 3 Poliţie s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care le-a povestit poliţiştilor că a găsit o geantă în care se află o sumă mare de bani.


“Poliţiştii l-au identificat pe bărbat, stabilind că este vorba despre ILIE MARIAN CRISTIAN, de 50 ani, din comuna Secui, judeţul Dolj. Acesta a declarat faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 12.45, în timp ce se deplasa pe strada Împăratul Traian din Craiova, a găsit o geantă de damă, culoare negru, în care a observat o sumă importantă de bani, precum şi documente de identitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.
Bărbatul a verificat zona pentru a identifica persoana care a pierdut geanta respectivă, însă nu a putut observa pe nimeni.
Imediat, acesta s-a deplasat la sediul Secţiei 3 Poliţie şi le-a predat poliţiştilor geanta în care a fost găsită suma de 3.370 lei şi documente de identitate.
În momentul în care bărbatul le povestea poliţiştilor detalii privind locaţia unde a găsit geanta, proprietara acesteia, Stanca Maria, de 60 de ani, din Craiova, s-a prezentat la sediul unităţii de poliţie.
Astfel, poliţiştii i-au predat craiovencei geanta cu toate bunurile, iar craioveanul a fost felicitat de poliţişti pentru gestul său, dovedind astfel, încă o dată, că spiritul civic există.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...