Actualitate

80.000 de oameni, fără apă potabilă o săptămână

Peste 80 de mii de oameni din judeţele Gorj şi Dolj nu vor avea apă potabilă vreme de o săptămână din cauza unei avarii. Apa a fost oprită azi dimineaţă şi va fi repornită abia lunea viitoare, seara.

Furnizarea apei potabile în 16 comune şi oraşe din judeţele Gorj şi Dolj este întreruptă de luni dimineaţa, timp de o săptămână, pentru remedierea unei avarii la conducta de transport Izvarna - Craiova, a anunţat, printr-un comunicat de presă, SC Compania de Apă Oltenia SA.

Potrivit sursei citate, apa potabilă nu mai este furnizată în intervalul 6 noiembrie, ora 6.00 - 13 noiembrie, ora 24.00, în scopul remedierii unei avarii la conducta menţionată, produsă în localitatea gorjeană Vârţ.

În judeţul Gorj, s-a întrerupt alimentarea cu apă potabilă în comunele Tismana, Godineşti, Câlnic, Teleşti, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti, Ţânţăreni şi oraşul Rovinari, iar în judeţul Dolj, în oraşul Filiaşi şi în comunele Braloştiţa, Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Coţofenii din Dos, Almăj şi Işalniţa, scrie Agerpres.

În municipiul Craiova, apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricţii.

SC Compania de Apă Oltenia SA le recomandă utilizatorilor de apă potabilă din localităţile menţionate să îşi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente.

Concomitent, se vor executa şi alte lucrări de întreţinere şi reparaţii pe toată lungimea traseului conductei.

În Judeţul Gorj, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localităţi:

1. Comuna Tismana;

2. Comuna Godineşti;

3. Comuna Câlnic;

4. Comuna Teleşti;

5. Oraşul Rovinari;

6. Comuna Bâlteni;

7. Comuna Plopşoru;

8. Comuna Brăneşti;

9. Comuna Ţânţăreni.

În Judeţul Dolj, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localităţi:

1. Oraşul Filiaşi;

2. Comuna Braloştiţa;

3. Comuna Brădeşti;

4. Comuna Coţofenii din Faţă;

5. Comuna Coţofenii din Dos;

6. Comuna Almăj;

7. Comuna Işalniţa;

S.C. Compania de Apă Oltenia SA roagă utilizatorii de apă potabilă din localităţile menţionate să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului public de distribuţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...