Pe Scurt

Bază sportivă modernă, la Olăneşti

Primarul staţiunii Olăneşti, Sorin Vasilache, este foarte mulţumit de modul în care a decurs sezonul de vară, din punct de vedere al turismului.

“Începând cu luna iunie şi terminând cu 15 septembrie, staţiunea a fost plină. Au fost perioade în care nu se găsea nici măcar un loc de cazare. Asta normal că ne bucură, dar nu înseamnă că nu este loc de mai bine. Este adevărat că ne-a ajutat mult şi acel SPA care s-a deschis la Tisa şi care a atras mulţi turişti. Vom face tot posibilul ca vara viitoare să fie şi mai bine şi ne pregătim pentru sezonul de iarnă, şi atunci la Olăneşti vine un număr mare de turişti”, ne-a declarat edilul Sorin Vasilache.

Altfel, zilele următoare administraţia condusă de Sorin Vasilache va depune un nou proiect şi speră să primească în scurt timp finanţare: “Acum vom depune proiectul de construire a bazei sportive din Olăneşti-Sat. Vom face două terenuri, dintre care unul mare, de fotbal, cu gazon natural. Celălalt o să fie de dimensiuni mai mici şi pe el se va putea juca tenis, volei sau baschet. Baza sportivă va avea iluminat public, alei, clădire cu vestiare dotate cu tot ce este necesar, de asemenea o să fie un parc. Zilele viitoare îl vom depune la ADR Craiova şi eu cred că vom primi finanţare. Valoarea proiectului este undeva la 2 milioane de euro şi este unul foarte util pentru oamenii din Olăneşti, dar ne va ajuta şi în activitatea turistică”, spune Vasilache.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...