Actualitate

Trei poduri noi în comuna Stoileşti

Administraţia comunei Stoileşti a fost prima din judeţul Vâlcea care a reuşit să semneze contractul de finanţare şi să demareze lucrările pentru un proiect finanţat pe PNDL II.

Este vorba despre Modernizare drum comunal DC 37 şi uliţă Centru – Magazin Urşi, în valoare de 4,971,021.00 Lei.
Cu mult înainte de termenul limită iniţial ( care a fost 30 octombrie) de depunere a documentaţiilor pentru încheierea contractelor cu Ministerul Dezvoltării Regionale primăria Stoileşti a depus documentaţia pentru al doilea proiect important aprobat de Guvern.

“Aşteptăm acum să ne cheme la Minister să semnăm contractul. Este aglomeraţie mare, au rămas multe primării pe ultimele zile, bănuiam că se va prelungi termenul şi este normal că s-a prelungit deoarece a fost foarte greu pentru unele administraţii să facă cadastrarea pentru reţele lungi de alimentări cu apă şi canalizare. Probabil vom semna contractul în săptămânile următoare şi lucrările vor demara anul viitor”, a declarat primarul Florin Ionescu.

Acest proiect are valoarea de 2,526,629.00 lei şi prevede construirea a 3 poduri noi în satele Ghiobeşti, Izvorul Rece şi Stăneşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...