Economic

LEONI angajează 500 de persoane la fabrica din Parcul Industrial Bumbeşti Jiu

Compania a semnat zilele trecute cu Parc Industrial Gorj S.A. contractul de subînchiriere pentru spaţiile deţinute anterior de Pirelli, în care va produce cablaje auto

Reprezentanţii Societăţii Parc Industrial Gorj S.A., cu girul Consiliului Judeţean Gorj - în calitate de autoritate publică tutelară, au aprobat joi, 2 noiembrie, contractul de subînchiriere, prin care LEONI WIRING SYSTEMS PITEŞTI S.R.L preia în totalitate spaţiul şi imobilele în care a funcţionat PIRELLI&C. Eco Technology RO S.R.L., urmând ca în perioada următoare să demareze efectiv activitatea, estimând, pentru început, un număr de 500 de angajaţi.

“Cu acordul colegilor din consiliul judeţean, exprimat în şedinţa din luna octombrie a.c., în calitate de reprezentant legal al judeţului Gorj - titular al patrimoniului afectat închirierii, am semnat acordul - cadru cu privire la încheierea contractului de sublocaţiune, urmată de cesiunea ulterioară a contractului de închiriere încheiat cu PIRELLI. Se impune precizarea că preluarea în sublocaţiune a imobilelor de către LEONI WIRING SYSTEMS PITEŞTI S.R.L. se realizează pe o perioadă de maxim 5 ani şi va fi urmată de o cesiune automată a contractului de închiriere, operaţiune juridică ce presupune transmiterea tuturor drepturilor şi obligaţiilor de dezvoltare a parcului industrial ce revin lui PIRELLI, în calitate de cedent, rezultând din contractul principal de locaţiune, către LEONI, în calitate de cesionar. Negocierile au început cu mai mult timp în urmă şi consider că acordul-cadru pe care l-am semnat este unul eficient pentru dezvoltarea şi interesele economice ale societăţii de administrare a parcului industrial aflat sub autoritatea Consiliului Judeţean Gorj”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele CJ Gorj.
Compania LEONI va continua organizarea sesiunilor de recrutare şi în noua locaţie de la Bumbeşti Jiu. Leoni este unul din dintre cei mai mari producători din domeniul “automotive“ din România, în Bumbeşti Jiu urmând a dezvolta o fabrică de cablaje.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...