Sub Lupă

Mormânt profanat la Craiova

Hoţii au furat bijuteriile femeii decedate

Un momânt din cimitirul Sineasca, din Craiova, a fost profanat la doar câteva zile după ce femeia decedată fusese înmormântată. Rudele femeii spun că hoţii au venit să fure bijuteriile acesteia cu care fusese înmormântată.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine sunt cei care au profanat mormântul femeii de 60 de ani. Oamenii legii au fost sesizaţi în această dimineaţă de angajaţii cimitirului că mormântul a fost profanat. Rudele femeii îngropate au venit imediat la faţa locului şi au rămas fără cuvinte în momentul în care au aflat că hoţii ar fi furat mai multe bijuterii. Hoţii au spart cavoul doar în jurul mâinilor, unde se aflau bijuteriile.

“Avea un inel pe mâna dreaptă. Am văzut eu, un inel mare şi unul pe stânga. Nu se poate aşa ceva. Este mare păcat să faci aşa ceva. Să dezgropi mortul să îi furi aurul”, spune Nelu Tobosaru, cumnatul femeii decedate. Leana Ghitan, rudă cu femeia decedată spune că femeia avea şi cercei din aur.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi fac verificări în acest caz şi încearcă să îi găsească pe cei care au profanat mormântul.

“Urmează ca în urma investigaţiilor să se stabilească dacă din cavoul respectiv au fost sustrase bijuterii, de asemenea se continuă cercetările pentru identificarea autorilor”, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...