Ultima Oră

PSD a câştigat alegerile parţiale din Vâlcea cu un scor zdrobitor: 71,60%

Adrian Cosac, noul primar al comunei Vlădeşti

Social-democraţii au obţinut 1.034 de voturi, PNL 364, iar ALDE 46 de voturi

Fost viceprimar şi primar interimar, Adrian Cosac este noul primar al comunei vâlcene Vlădeşti, conform numărătorii paralele a voturilor realizată de PSD, partid care l-a susţinut în campania electorală.

Cosac a obţinut, conform PSD, 71,60% dintre voturile exprimate, fiind urmat de candidatul PNL, Cătălin Mamotă, cu 25,22% din sufragii, şi de candidatul ALDE, Gutui Gheorghe, care a fost votat de 3,18% dintre alegătorii ieşiţi duminică la urne.

Astfel, PSD a obtinut 1.034 de voturi, PNL 364, iar ALDE 46 de voturi, 40 de voturi fiind declarate nule.

"PSD a câştigat cu peste 70% alegerile în comuna Vlădeşti. Îl felicit pe Adrian, vreau să le mulţumesc cetăţenilor din Vlădeşti pentru încrederea cu care au investit în PSD şi pentru încrederea pe care o investesc în Adrian Cosac, care a fost candidatul nostru şi care este de azi primar al localităţii. (...) Ne vom ţine de cuvânt şi vom rămâne aproape de oameni aşa cum am spus şi vom continua să facem proiecte pune pentru oameni şi de asemenea vom face proiecte noi pentru dezvoltarea localităţii", a declarat Constantin Rădulescu, presedintele PSD Vâlcea.

ştire în curs de actualizare...

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

06.11.2017 - 01:29Andrei:Felicitari

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...