Ultima Oră

Adrian Cosac este noul primar ales al comunei vâlcene Vlădeşti

Social-democratul a fost preferat de aproximativ 72% din alegătorii care s-au prezentat la alegerile parţiale de duminică

Fost viceprimar şi primar interimar, Adrian Cosac este noul primar al comunei vâlcene Vlădeşti, conform numărătorii paralele a voturilor realizată de PSD, partid care l-a susţinut în campania electorală.

Cosac a obţinut, conform PSD, 71,60% dintre voturile exprimate, fiind urmat de candidatul PNL, Cătălin Mamotă, cu 25,22% din sufragii, şi de candidatul ALDE, Gutui Gheorghe, care a fost votat de 3,18% dintre alegătorii ieşiţi duminică la urne.

Astfel, PSD a obţinut 1.034 de voturi, PNL 364, iar ALDE 46 de voturi, 40 de voturi fiind declarate nule.

"PSD a câştigat cu peste 70% alegerile în comuna Vlădeşti. Îl felicit pe Adrian, vreau să le mulţumesc cetăţenilor din Vlădeşti pentru încrederea cu care au investit în PSD şi pentru încrederea pe care o investesc în Adrian Cosac, care a fost candidatul nostru şi care este de azi primar al localităţii. Ne vom ţine de cuvânt şi vom rămâne aproape de oameni aşa cum am spus şi vom continua să facem proiecte pune pentru oameni şi de asemenea vom face proiecte noi pentru dezvoltarea localităţii", a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

Adrian Cosac, viceprimar cu atribuţii de primar al comunei vâlcene (după ce Sorin Ghiţă şi-a încheiat mandatul înainte de termen) şi candidatul PSD Vâlcea pentru alegerile parţiale care au avut loc duminică, 5 noiembrie, a confirmat aşteptările majorităţii observatorilor şi s-a impus lejer în competiţie, obţinând 1.034 de voturi. Pe un onorant loc secund, în condiţiile date, s-a situat în preferinţele alegătorilor candidatul PNL, consilierul local Cătălin Mamotă, cu 364 de voturi (puţin peste 25% din totalul sufragiilor valide), iar candidatul ALDE, George Guţui, a obţinut doar 46 de voturi. Comuna Vlădeşti este învecinată cu municipiul reşedinţă de judeţ şi are o populaţie atipică, în funcţie de studii, venituri şi vârstă, pentru mediul rural obişnuit din România.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

06.11.2017 - 01:34Andrei:Felicitari

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...