Inedit

Concurs de fotografie: "Caracal Fotografia Anului"

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Caracal îsi propune să spună povestea Caracalului altfel – mai unic, original, iar la acest lucru contribuie cei care participă la acest concurs.

Concursul nu este adresat doar fotografilor profesionişti, ci este adresat tuturor caracalenilor stabiliţi aici sau aflaţi doar în trecere, oameni care îşi doresc să îşi exprime viziunea, gândurile şi emoţiile. Tematica acestui concurs este: „Imagini reprezentative din Caracal”. Ultima zi de înscriere este data de 10 noiembrie 2017, ora 16.00.

Jurizarea pentru premiul „Caracal Fotografia anului” se va face de un juriu format din trei funcţionari ai Primăriei municipiului Caracal şi un reprezentant al sponsorului. Festivitatea de premiere are loc la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Caracal în data de 15 noiembrie, ora 12.00.

Premiile constau în: „Caracal Fotografia anului”: Excursie la Târgul de Turism al României Bucureşti 2017 pentru două persoane în data de 17 noiembrie 2017. Premiul include transportul dus – întors Caracal – Bucureşti cu un mijloc de transport pus la dispoziţie de Primăria municipiului Caracal, intrarea la Târgul de Turism al României şi un voucher pentru masă cu o valoare de 200 de lei. Valoarea estimată a premiului este de 400 de lei cu TVA. Premiul de popularitate: O cină în doi la Restaurantul „Retro” din Caracal. Valoarea premiului 200 de lei cu TVA.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...