Administraţie

Reţea de gaze naturale în comunele Budeşti - Nicolae Bălcescu - Galicea - Olanu şi Drăgoeşti

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, sprijină înfiinţarea unui sistem de distribuţie a gazelor naturale în această zonă

Vineri, 3 noiembrie a.c., Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a întâlnit cu primarii comunelor Budeşti, Nicolae Bălcescu, Galicea, Olanu şi Drăgoeşti, pentru a găsi împreună soluţii în vederea introducerii reţelei de gaze în localităţile pe care aceştia le administrează.

La întâlnirea de vineri de la CJ Vâlcea a participat şi deputatul Ovidiu Ştefan Popa, care s-a interesat de această problemă la Ministerul Energiei. În urma discuţiilor, s-a stabilit ca săptămâna viitoare să fie semnată o adresă comună prin care să se solicite Ministerului Energiei sprijin pentru înfiinţarea unui sistem de distribuţie a gazelor naturale în această zonă.

“Semnalele venite din teritoriu referitoare la nevoia stringentă de introducere a unei reţele care să alimenteze cu gaz comunele Budeşti - Nicolae Bălcescu - Galicea - Olanu şi Drăgoeşti, m-au determinat să stabilesc o întrevedere cu primarii acestor comune, pentru a găsi împreună soluţii la acestă problemă. I-am ascultat pe primari, am aflat ce demersuri a făcut fiecare şi am stabilit ca, împreună, să semnăm o adresă către Ministerul Energiei prin care să arătăm importanţa introducerii reţelei de gaze în aceste comune, pentru dezvoltarea lor. Este imperios necesar să convingem că o astfel de investiţie este vitală pentru atragerea de investitori şi, în cazul Budeştiului, pentru păstrarea acestora. Intenţionez, de asemenea, să constituim şi o delegaţie care să se deplaseze, în acest scop, la Guvern”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

10.11.2017 - 13:20Andrei:Felicitari

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...