Eveniment

Evenimente culturale de anvergură, în Râmnicu Vâlcea

Primarul Mircia Gutău a discutat cu Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu despre organizarea la Râmnic a unor evenimente culturale de anvergură.

Sâmbătă, 4 noiembrie, primarul Mircia Gutău a discutat cu prof. Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului "Radu Stanca" şi preşedinte al Festivalului Internaţional de Teatru din Sibiu, despre implementarea unor programe culturale în Râmnicu Vâlcea începând de anul viitor.

În cadrul întâlnirii, la care au mai participat viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, Gheorghe Dican, preşedintele UAP Vâlcea şi Dan Dragomir, cel care a mijlocit această întrevedere, au fost vizitate mai multe locaţii din municipiu care pot găzdui evenimente culturale dintre cele mai diverse.

Cu această ocazie, primarul Gutău îi mulţumeşte prof. Constantin Chiriac pentru disponibilitatea la colaborare şi îşi exprimă convingerea că implicarea unei personalităţi de o asemenea anvergură şi notorietate va face ca Râmnicul să se repoziţioneze pe harta culturală a ţării.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...