Actualitate

Tichete sociale de sărbători pentru pensionari persoane cu handicap

Primăria municipiului Slatina anunţă finalizarea celei de-a treia ediţii a acţiunii de depunere a cererilor pentru primirea de Tichete Sociale unde beneficiari sunt persoanele cu handicap grav sau accentuat şi, respectiv, pensionari (fără a se ţine seama de vârstă şi tip de pensie) al căror cuantum net lunar este de cel mult 1.000 lei.

Acţiunea de distribuire şi depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 18 septembrie - 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraşului, fie site-ul Primărie. La finalul intervalului de timp menţionat au fost depuse un număr de 5.670 cereri, care vor fi verificate pentru legalitate în perioada imediat următoare, acţiune care se va încheia în cursul acestei luni.

Tichetele sociale (100 lei/sărbătoare/beneficiar) vor fi puse GRATUIT la dispoziţia cetăţenilor, beneficiarii urmând să le primească direct la domiciliu prin intermediul poştei începând cu luna dinaintea evenimentului ce urmează a fi sărbătorit.

Tichetele sociale, în valoare de 100 lei, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curăţenie şi igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Primăria municipiului Slatina acordă aceste tichete sociale de două ori pe an: cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi de Paşte.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...