Inedit

A vrut să planteze 140 de copaci, dar a fost votată persona non grata în Corabia

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. A simţit-o pe pielea ei o femeie din Corabia, judeţul Olt, care a depus la primărie un tabel cu peste 700 de semnături pentru plantarea a 140 de copaci în oraş, dar... primarul a scos-o din primărie cu jandarmii şi viceprimarul cerut consilierilor să o voteze persona non grata. Primarul s-a enervat pentru că femeia a vrut prin acest proiect să îi dea o replică după ce acesta a dat ordin ca mai mulţi tei să fie ciopârţiţi sau chiar tăiaţi pentru a face loc bordurilor de pe trotuare.

Mihaela Safta povesteşte că, imediat după ce a văzut cum zeci de copaci sunt puşi la pământ sau ciopârţiţi pentru a face loc bordurilor, a decis să facă o faptă bună. Să planteze 140 de stejari în locul teilor puşi la pământ de muncitorii care s-au ocupat de reabilitarea străzilor din oraşul Corabia. Însă, pentru a reuşi să-şi ducă planul la bun sfârşit a fost nevoie de un tabel cu peste 700 de semnături. "Au tăiat o sută de tei şi în replică am zis, ok, voi vreţi să distrugeţi absolut tot, noi vrem să plantăm pentru noi. M-au declarat persona non grata. Deci am rămas... Pur şi simplu, domnul viceprimar a propus chestia asta, au fost de acord încă doi membri şi au zis, ok, o declarăm persona non grata pe doamna Safta Mihaela", spune femeia.

Când şi-au dat seama că este o hotărâre ilegală... “Este adevărat că a fost declarată persona non grata?” “Nu este adevărat, s-a făcut o glumă, persona non grata e declarată... e altă treabă, se declară doar de către stat", spune Dan Olteanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia.

Femeia vrea acum să îi dea în judecată atât pe consilierii locali, cât şi autorităţile din primărie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

04.11.2017 - 23:03Doar un om:Ba va bateti de jos de orasul Corabia, leprele dracului ce sunteti , numai pe interes, intrebati pe domnul primar de ce nu angajeaza la spital? sa vedeti ce raspuns va da, bataie de joc cu niste jigodii . hai sictir javrele dracu

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...