Actualitate

Conducere nouă a Comitetului Reprezentativ al Părinţilor la Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea

Părinţii se mobilizează pentru a ajuta diriginţii să organizeze cu elevii, periodic, activităţi didactice complementare programei şcolare, precum noţiuni juridice şi economice de bază

Luni, 30 octombrie, în Amfiteatrul nr. 4 al Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat şedinţa pentru alegerea noii conduceri a Comitetului Reprezentativ al Părinţilor, care va fi alcătuită din Gabriela Ungureanu – Preşedinte, Mihaela Cîţu şi Roxana Diculescu – vicepreşedinţi.

Cu ocazia evenimentului, directorul Mihai Simion a prezentat în detaliu asistenţei execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli al unităţii de învăţământ pe anul în curs, insistându-se pe investiţiile realizate până în prezent, cum ar fi achiziţionarea şi instalarea de camere video de supraveghere, sau alocarea de fonduri pentru competiţiile sportive (handbal feminin).
Cu privire la siguranţa elevilor în şcoală, preocupare permanentă a părinţilor şi cadrelor didactice deopotrivă, direcţiunea a explicat că aspectul este monitorizat şi se întreprind permanent acţiuni, cu precizarea că acestea se fac şi cu respectarea strictă a Statutului elevului. În aceste condiţii, celor care au împlinit vârsta de 18 ani nu le poate fi impusă interdicţia părăsirii curţii şcolii pe durata programului de ore de către profesorii de serviciu.
Totodată, au fost culese de la părinţi propuneri cu privire la posibilităţile de a ajuta diriginţii şi ceilalţi profesori pentru organizarea periodică a unor activităţi didactice cu elevii complementare programei şcolare, precum noţiuni juridice de bază (drepturi şi obligaţii, ce se întâmplă atunci când sunt încălcate legile), noţiuni de economie (administrarea veniturilor şi cheltuielilor), educaţie nutritivă, rezistenţa la vicii precum tutun, alcool etc.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...