Actualitate

Spirit civic / Au predat poliţiştilor banii găsiţi pe stradă

Luni seară (30 octombrie), în jurul orei 22.30, doi craioveni în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, s-au prezentat la sediul Secţiei 4 Poliţie din municipiul Craiova şi le-au predat poliţiştilor o sumă de bani.

Larisa Bulugea, de 30 de ani, şi cumnatul său, Marius, 24 de ani, ambii din municipiul Craiova, le-au povestit poliţiştilor faptul că, în aceeaşi seară, în timp ce se deplasau spre domiciliul unuia dintre ei, în zona Liceului Tudor Arghezi, pe trotuar, au găsit suma de 500 de lei.
Aceştia au verificat zona pentru a găsi persoana care i-a pierdut, însă nu au putut observa pe nimeni şi nici alte documente care să îi ajute să-l identifice pe proprietarul sumei de bani.
Deşi craioveanca de 30 de ani lucrează ca şi confecţioner şi are salariul minim pe economie, iar tânărul de 24 de ani este recent angajat la o societate comercială din Craiova (ieri fiind chiar prima lui zi de muncă) nu s-au gândit să oprescă suma de bani, ci, de la bun început, şi-au dorit să-i înapoieze celui care i-a rătăcit.
Poliţiştii vor continua verificările pentru a identifica persoana care a pierdut suma de bani.
Cei doi craioveni au fost felicitaţi de poliţişti pentru gestul lor, dovedind stfel, încă o dată, că spiritul civic există.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

06.11.2017 - 01:57Andrei :Asa ceva mai rar

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...