Ultima Oră

Percheziţii în Vâlcea la evazioniştii din domeniul comerţului cu material lemnos

Marţi dimineaţă, poliţiştii din Vâlcea au descins la persoane bănuite de infracţiuni de spălare de bani şi evaziune fiscală.

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, Poliţiei oraşului Băile Olăneşti şi posturilor de poliţie arondate, efectuează 15 percheziţii, în judeţul Vâlcea şi în Bucureşti, la domiciliile şi sediile unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi în domeniul comerţului cu material lemnos.

Se efectuează 13 percheziţii în judeţul Vâlcea şi 2 percheziţii în Bucureşti, în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, iar activităţile vizează identificarea şi ridicarea de documente contabile.

Prejudiciul este estimat la 4.500.000 de lei.

În activităţi au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...