Inedit

Simona Halep are statuie în comuna Milcov - Olt

Simona Halep are o statuie în România, după bifarea poziţiei de numărul 1 mondial. Artistul Cătălin Mihalache din Milcov, judeţul Olt, a realizat o lucrare din beton în care tenismena este înfăţişată ţinând în braţe imensul buchet de flori reprezentând cifra 1. Statuia se află chiar în curtea artistului.

Statuia a fost realizată în urmă cu trei săptămâni. După ce s-a uscat bine, în urmă cu câteva zile i-a dat culoare şi a amenajat-o în curtea casei. “De ce Simona Halep în curtea dvs.?” “Cred că mi-a creat emoţii. Ca orice artist, mă bucur când cineva face o imagine bună României ca numărul 1 mondial. Sună bine şi m-am apucat imediat, nu am mai rezistat", spune Cătălin Mihalache.

Artistul speră ca familia tenismenei să afle că în comuna Milcov se află această statuie şi, de ce nu, să vină să o vadă. Statuia a fost admirată şi de localnici şi de autorităţile locale. Artistul Cătălin Mihalache, elev în anii ’90 al marelui caricaturist Ştefan Popa Popa’s, a realizat în ultimii 10 ani mai multe statui cu personalităţi din lumea politică şi sportivă, precum Traian Băsescu, Ion Iliescu, Elena Udrea şi Gigi Becali.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...