Sub Lupă

A venit de la grădiniţă cu muşcături şi ochiul negru

Este anchetă la o grădiniţă din Olt, după ce mai mulţi copii au ajuns acasă în ultimele zile cu muşcături şi alte răni pe corp. Părinţii acuză educatoarea de la Grădiniţa Cucuieţi din comuna Verguleasa, că nu îi supraveghează şi copiii se lovesc între ei.

Alex, un băieţel de patru ani din localitatea Verguleasa, a ajuns săptămâna trecută de două ori bătut acasă. Părinţii nu au mai suportat şi au cerut explicaţii educatoarei.
"Ochiul negru de 2 zile... astăzi l-am luat muşcat de spate! E grădiniţă sau sală de tortură? Avem educatoare sau şefă de trib? În ce hal mai rău de atât, să ajungă un copil să fie maltratat de alţi copii la grădiniţa unde ar trebui să avem o educatoare şi nu o incapabilă preocupată tot timpul de laudele narcisiste gen cât a costat-o treanţa de pe ea sau şoşonii din picioare! Concluzia mea: să stea la telefon, dar acasă la ea! O să fac tot ce îmi stă în putere să nu mai fie dânsa «şefă de trib»!", spune Tania Vierescu, mămică. Aceasta mai spune că Alex nu e singurul copil care ajunge bătut acasă. "La prânz, după ce am luat copilul de la grădiniţă, m-a vizitat o mămică cu fetiţa ei, care e colega copilului meu la grădi! La un moment dat, îmi văd copilul cu ochiul umflat şi vânăt! Mămica respectivă îmi arată semnul de pe ochiul fetiţei ei, care ieri a ajuns acasă la fel ca şi Alex... cu ochiul umflat şi vânăt! Am vorbit şi cu tăticul băieţelului care spun copiii că i-a bătut, la rândul lui, îmi spune şi el că zilele trecute i-a ajuns copilul zgâriat pe faţă şi ud acasă!", mai spune femeia.

Conducerea ISJ Olt a demarat o anchetă şi azi a trimis o comisie la grădiniţa respectivă pentru a stabili dacă cele sesizate de mamă sunt adevărate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...