Ultima Oră

Percheziţii în Vâlcea într-o cauză penală de corupţie în legătură cu infracţiuni la regimul silvic

Ofiţerii DGA au descins şi la posturile de Poliţie Diculeşti şi Valea Mare, precum şi la domiciliile a trei poliţişti

În dimineaţa zilei de 19 octombrie a.c., ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul a 9 servicii judeţene anticorupţie ale Direcţiei Generale Anticorupţie (Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Prahova şi Braşov) şi Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au efectuat 18 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vâlcea, din care 3 la instituţii publice, iar 15 la locuinţe ale unor persoane fizice.

Activităţile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor fapte de corupţie, infracţiuni de serviciu, dar şi infracţiuni prevăzute de Codul silvic.

Simultan cu activităţile de percheziţie domiciliară au avut loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi s-au efectuat verificări şi ridicări de înscrisuri de la instituţii publice din judeţul Vâlcea de către lucrătorii DGA.

La finalizarea activităţilor procedurale au fost conduse la sediul Parchetului 5 persoane în baza mandatelor de aducere emise de procuror.

La acţiune s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea, Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi Gărzii Forestiere Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...