Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii

Grigoraş: Trebuie să ne dăm palme

Pandurii Tg. Jiu a pierdut luni partida disputată în deplasare, cu Dinamo Bucureşti, scor 0-3. "Câinii" au început în forţă, Curtean reuşind să deschidă scorul încă din minutul 6 cu o execuţie spectaculoasă. Gorjenii au încercat în zadar să revină pe tabelă, dar Naumovski s-a aflat în zi de graţie. Imediat după pauză, Alexe a lovit cu un şut puternic pe jos (min. 57). Scorul final a fost stabilit în minutul 77, când Dănciulescu a marcat cu o torpilă la colţul lung.
Tehnicianul gorjenilor, Petre Grigoraş, şi-a criticat destul de dur echipa. "Dinamo a jucat cu o echipă al cărui nume nu-l cunosc, dar sigur nu e Pandurii, şi au obţinut o victorie meritată. Astăzi am arătat ca o echipă de Divizia C. Jucătorii m-au dezamăgit. Nu merităm laudele care ni s-au adus până acum. Dacă am câştigat cu CFR Cluj, am crezut că o să mai vină victorii. Am avut o evoluţie mai mult decât modestă. Jucătorii au fost lipsiţi de atitudine şi asta m-a deranjat. Ar fi trebuit să fac multe schimbări, dar, din păcate, nu am voie să fac decât trei. Trebuie să ne dăm câteva serii de palme, să ne revenim, deoarece Steaua poate să facă scorul etapei la Târgu Jiu. M-a surprins neplăcut evoluţia echipei, deşi aveam mare încredere înainte de meci. Am avut şi câteva ocazii care puteau schimba soarta partidei, dar apoi am făcut greşeli mari. Jucătorilor le-a tremurat echipamentul pe ei. Nu se explică cum poţi să ai o atitudine diferită de la un meci la altul. Echipa nu poate cădea fizic într-o săptămână. Am crezut că ne-am revenit după meciul cu CFR Cluj, dar a fost doar un foc de paie şi astăzi am părut o echipă de cartier", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gorjenilor consideră că Steaua este adevăratul lider al Ligii 1: "Maxim mai are mult de muncă. Talentul e pe ultimul loc în fotbalul modern. Fără muncă şi seriozitate vei fi un jucător mediocru. El trebuie să demonstreze că este un jucător valoros, dar în ultimul timp a avut evoluţii oscilante. Nu ştiu dacă pot număra astăzi doi-trei jucători care s-au ridicat la potenţialul maxim. Am existat doar în câteva momente, iar Dinamo a dominat foarte clar şi putea să mai înscrie. Dar pe mine nu asta m-a deranjat, cel mai mult m-a deranjat atitudinea jucătorilor. Steaua e adevăratul lider al campionatului şi cred că este cu o clasă peste celelalte formaţii. Pentru noi a fost doar o conjunctură că am fost acolo".


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/declaratie-incredibila-a-lui-petre-grigoras_1020540.html#ixzz2857G0M23

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...