Sub Lupă

Asfaltul de pe un drum judeţean a dispărut în doar un an

Un drum judeţean din judeţul Olt, asfaltat anul trecut, a fost distrus şi jumătate din el este acum de pământ, aşa cum era înainte de reabilitare. Este vorba de drumul judeţean 641 ce leagă comuna Cezieni de Caracal şi care a fost asfaltat anul trecut, în vară, dar care acum a dispărut pur şi simplu şi drumul este din nou de pământ. Autorităţile judeţene au venit la faţa locului, dar surpriză... nu-şi mai amintesc nici cât a costat drumul şi nici cine a executat lucrarea aflată în garanţie.

Lucrarea a fost executată anul trecut, în vară, chiar în campania electorală de la alegerile locale. Drumul a fost asfaltat în doar două zile pe o porţiune de doi kilometri. Acum, asfaltul a dispărut. "Dezastru. Dezastru. 3,5 centimetri, 4 centimetri are asfaltul. Eu am mai atras atenţia şi anul trecut pentru că s-au cheltuit nişte bani inutil, exact cu o zi înainte de alegeri, sâmbăta", spune un şofer. Şi reprezentanţii primăriei susţin că lucrarea a fost făcută de mântuială. Unii dintre consilierii locali au atras atenţia Consiliului Judeţean Olt încă de atunci că reabilitarea este făcută doar de ochii lumii. "Le-am şi zis, eu fac naveta zilnic. Domnilor dragă, băgaţi domne ceva, să vedeţi cum este mai încolo. Păi dacă nu au pus ce trebuia. Au pus uzura asta pe deasupra", spune Ion Prodan, consilier local.

Conducerea Consiliului Judeţean Olt a venit la sfârşitul săptămânii trecute să vadă cum arată drumul, chemată de primarul din comună, însă... surpriză, acesta nu-şi mai aminteşte nici cât a costat reabilitarea şi nici cine a făcut lucrarea. Conducerea CJ Olt susţine că drumul va fi asfaltat din nou în următoarele două săptămâni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...