Inedit

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, vizită secretă la adăpostul de câini de la Craiova

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti a făcut în această săptămână o vizită secretă la adăpostul de câini de la Craiova.

“Am primit la Adăpostul canin Breasta vizita Excelenţei Sale, domnul Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România. Domnul Ambasador a felicitat conducerea SC Salubritate Craiova SRL pentru asigurarea unor condiţii bune pentru câinii fără stăpân cazaţi în adăpost şi a subliniat importanţa colaborării dintre organizaţiile de protecţie a animalelor şi administratorul Adăpostului canin Breasta pentru menţinerea unei rate ridicate a adopţiilor canine”, apare pe pagina de Facebook a adăpostului de la Breasta.

De cum au văzut asta, organizaţiile de protecţie a animalelor au ripostat. “Nimeni n-a ştiut de vizita asta. Şeful de la adăpostul Breasta a spus că totul e în regulă şi câinii sunt trataţi cum trebuie. Propun să-i trimitem domnului Ambasador imagini de la adăpostul Breasta pentru a arăta adevărul”, a postat Aurelia Loacă, preşedinte ONG, pe reţeaua de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...