Eveniment

Şeful PNL Olt va fi înmormântat azi

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, în jurul prânzului, la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din localitatea Mărgineni, iar înmormântarea va avea loc în cimitirul lăcaşului de cult la ora 13.30.

Costel Moisescu va fi condus pe ultimul drum de rude şi apropiaţi, de colegi şi lideri ai Partidului Naţional Liberal. Inclusiv preşedintele partidului, Ludovic Orban, a anunţat că va fi prezent la tristul eveniment. Preşedintele PNL Olt, Costel Moisescu, a murit vineri noaptea, în urma unui infarct. Liberalul s-a stins la vârsta de 51 de ani. La aflarea veştii, reacţiile de regret şi condoleanţe nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare, atât din partea apropiaţilor şi colegilor de partid, cât şi din partea opozanţilor. “Din păcate, în această dimineaţă, o veste tristă ne-a cutremurat pe toţi. A plecat dintre noi, într-o zi fatidică de vineri, 13, un om de înaltă ţinută morală, un coleg şi-un foarte bun prieten: ION MOISESCU – preşedintele Partidului Naţional Liberal Olt. Politica de la Olt a pierdut astfel un om valoros, un profesionist desăvârşit, iar trecerea sa în nefiinţă ne lasă fără cuvinte şi ne îndeamnă să păstrăm împreună un moment de reculegere pentru cel alături de care am petrecut atâtea clipe frumoase… Cu profundă durere în suflet, transmit condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, este mesajul senatorului PNL de Olt, Siminica Mirea.

“Ne-a părăsit un om bun. Rămas bun, Domnule Preşedinte! Dumnezeu să vă aibă în pază!”, a postat Sorin Ţârcomnicu, liderul PNL Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

24.10.2017 - 18:55Andrei :Condoleanţe familiei Organizaţiei PNL Olt şi tuturor prietenilor

24.10.2017 - 18:51Andrei :Condoleanţe familie Organizaţiei PNL Oltprecum şi tuturor celor apropiaţi.

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...