Actualitate

Locuri de muncă sezoniere în agricultură - Spania - CAMPANIA 2018

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă sezoniere (400 de femei şi 200 de cupluri) în agricultură la cules de căpşuni, campania 2018 – firma Surexport Compania Agraria SL, în Spania. Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 – 50 ani, nefiind necesară experienţă anterioară în agricultură.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018.
Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi pentru cheltuieli.

Pentru detalii şi înscriere persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova, strada Eugeniu Carada nr. 13A, telefon: 0251/306.100. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:
- copie carte de identitate/buletin;
- adeverinţa medicală (apt pentru muncă);
- CV în limba română.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...