Politică

Viorel Diaconu, un candidat la preşedinţia TNL Vâlcea care are toate şansele să devină o certitudine şi în politică

Tânărul întreprinzător, absolvent de teologie şi economie, dar şi consacrat sportiv de performanţă, este primul care s-a înscris oficial în competiţia de duminică

Pentru funcţia de preşedinte al tinerilor liberali vâlceni, singurul care şi-a înregistrat oficial candidatura până acum este Viorel Diaconu, dar şi-au anunţat intenţia de a participa la competiţie şi preşedintele în funcţie, consilierul judeţean Alexandru Părduţ şi Daniel Cîmpeanu, cel din urmă participând cu un proiect şi la alegerile de la organizaţia municipală Râmnicu Vâlcea. Şi la aceste alegeri interne ale PNL Vâlcea se anunţă o frumoasă confruntare de idei şi proiecte, toţi cei trei concurenţi bucurându-se de simpatie în rândul filialei.

În ciuda activităţii sale politice destul de consistente în ultimii ani, atât în rândul seniorilor, dar şi în calitate de membru al BPJ TNL Vâlcea, paradoxal, Viorel Diaconu este cunoscut opiniei publice locale mai mult datorită remarcabilelor rezultate obţinute ca sportiv de performanţă în domeniul artelor marţiale, atât la competiţiile individuale, dar mai ales la cele pe echipe. Provine dintr-o familie de intelectuali cu puternice valori morale, este un familist convins şi aşteaptă de la soţia sa Andreea al doilea copil. Studiile îl recomandă ca teolog şi economist, fiind absolvent al Facultăţii de Teologie “Sfântul Andrei Şaguna” din Sibiu şi al Facultăţii de Economie a Turismului din cadrul Universităţii Româno-Americane din Bucureşti. La doar 34 de ani, Viorel Diaconu este deja un tânăr realizat şi în plan profesional, domeniu în care a demonstrat că are o serioasă capacitate de organizare şi mobilizare, dar şi reale abilităţi de comunicare şi negociere. Este coordonator de vânzări la cel mai important dealer auto din Râmnicu Vâlcea (locul 6 din 30 la nivel naţional, conform ultimelor statistici de profil), dar, aşa cum îi stă bine unul liberal autentic, deţine şi o mică afacere personală.

Duminică, 15 octombrie, TNL Vâlcea anunţă întrunirea Comitetului de Coordonare Judeţean în vederea desfăşurării alegerilor pentru noul Birou Politic Judeţean (BPJ) al TNL Vâlcea.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, cu începere de la ora 11.00 (delegaţii au fost rugaţi să ajungă de la ora 10.00), având următoarea ordine de zi:
1. Raport de activitate al BPJ al TNL Vâlcea de la ultimele alegeri până în prezent şi descărcarea de sarcini a vechiului birou;
2. Numirea unui secretariat tehnic şi a unei comisii de numărare şi validare a votului;
3. Prezentarea candidaturilor şi desfăşurarea procesului de vot. Prezentarea rezultatului votului;
4. Probleme organizatorice;
5. Diverse.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...