Ultima Oră

Constantin Rădulescu, reprezentantul consiliilor judeţene din Oltenia la Comitetul de Monitorizare a Programului Operaţional Regional

Marţi, 10 octombrie, Constantin Rădulescu a participat, la Bucureşti, în calitate de reprezentant al Regiunii Sud-Vest Oltenia, la Reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Operaţional Regional ce a avut loc la Bucureşti. Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a luat parte la eveniment, fiind desemnat prin votul extrem de important al preşedinţilor de consilii judeţene din regiune. “Sunt onorat să fiu prezent şi le mulţumesc colegilor din Oltenia pentru votul acordat”, a declarat şeful administraţiei judeţene vâlcene înainte de începerea evenimentului la care a luat parte alături de Marilena Bogheanu, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR SV Oltenia - Organism Intermediar în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice - POS CCE).

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis marţi, 3 octombrie 2017, Ordinul de modificare a Ghidului General al Solicitantului şi a mai multor ghiduri specifice pentru POR 2014-2020 cu privire la forma de contract aplicabilă. Modificările formelor contractelor de finanţare se aplică pentru toate apelurile lansate la data modificării ghidului general, precum şi pentru toate proiectele pentru care nu a fost demarată contractarea la nivelul AMPOR. În plus, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a ordinului mai sus menţionat, se vor realiza demersurile necesare pentru întocmirea actelor adiţionale pentru contractele de finanţare în vigoare.

Vom reveni cu detalii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...