Sub Lupă

Cultură ilegală de cannabis, descoperită de poliţiştii vâlceni

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procuroriilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu droguri, în urma cărora a fost descoperită o cultură outdoor de cannabis.

La data de 10 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza comunei Olanu, din judeţul Vâlcea.

Activităţile s-au desfăşurat la locuinţele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de cannabis.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2017, cei în cauză, din comuna Olanu, judeţul Vâlcea, ar fi cultivat cannabis, outdoor, la locuinţa unuia dintre cei bănuiţi, respectiv a bărbatului de 21 de ani.

În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură de plante de cannabis.

De asemenea, au fost ridicate ţigări confecţionate artizanal, telefoane mobile şi foiţe pentru confecţionarea ţigărilor.

Poliţiştii vor pune în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...