Eveniment

Bătut de doi poliţişti, după ce i-a înjurat

Un tânăr de 36 de ani din Craiova a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce, susţine el, doi poliţişti l-au imobilizat şi lovit cu pumnii şi un scaun metalic, după ce i-a înjurat în trafic. Bărbatul recunoaşte că i-a înjurat, însă nu s-a aşteptat să se ajungă aici... să fie lovit şi să ajungă la spital. Poliţia a demarat o anchetă şi îi cercetează pe cei doi poliţişti.

Cristian Dida povesteşte că se afla în trafic, când a văzut un echipaj de poliţie că nu acordă prioritate pietonilor la una dintre trecerile de pietoni dintr-un cartier din Craiova. Acesta le-a atras atenţia că nu procedează corect, după care doi agenţi de poliţie care se aflau în maşina respectivă au încercat să-l imobilizeze, dar bărbatul i-a luat la înjurături. "Le-am zis, aşa daţi voi exemplu la cetăţeni? Ce exemplu ne daţi voi nouă? El s-a uitat la mine şi m-a recunoscut. Tu eşti mă, prostule? Şi a început să mă înjure. Mă tu eşti bagabont sau miliţian?", spune tânărul.

Acesta povesteşte drama prin care a trecut când a ajuns la secţia de poliţie, unde a fost bătut. "Din momentul acela s-a dezlănţuit iadul propriu-zis. Cu picioare, cu sărituri pe mine, cu pumni, cu scaune. O tortură", mai spune acesta.

Bărbatul a contactat un avocat care se va ocupa astăzi să depună plângere la Parchet împotriva celor doi poliţişti. Şeful celor doi îi cercetează. "În măsura în care vom fi sesizaţi, vom deschide o anchetă şi se vor efectua verificări legale conform procedurilor", spune Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei de cei doi poliţişti pentru abateri rutiere.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...