Eveniment

Reţinut pentru infracţiuni rutiere

Poliţiştii rutieri din Horezu au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un tânăr care a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, având dreptul de conducere anulat şi aflându-se sub influenţa alcoolului.

Din cercetări rezultă faptul că, ieri, 7 octombrie, G.L.C., de 31 de ani, din comuna Tomşani, ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice din localitate, pe care avea montate plăcuţe de înmatriculare cu numere atribuite unui alt autoturism.

De asemenea, poliţiştii au constatat că tânărul avea o alcoolemie de 0,50 mg per litru alcool pur în aerul expirat şi dreptul de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice anulat.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii rutieri au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul l.P.J. Vâlcea.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul Penal.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...