Sub Lupă

Acţiune de amploare a poliţiştilor, la Drăgăşani

Miercuri, 4 octombrie, între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pe raza municipiului Drăgăşani, la care au participat în sistem integrat 31 de poliţişti de investigarea criminalităţii economice, ordine publică, poliţie rutieră şi intervenţie rapidă.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 26 de societăţi comerciale, au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 36.510 de lei şi au confiscat bunuri şi bani, în valoare de aproximativ 1.500 de lei. Totodată, poliţişii rutieri au retras 7 certificate de înmatriculare şi au reţinut 7 permise de conducere.

Acţiunea a avut ca scop creşterea siguranţei cetăţeanului, prin prevenirea şi combaterea activităţilor economice ilegale din domeniul comerţului cu produse alimentare, carne, băuturi alcoolice, legume-fructe şi bunuri contrafăcute, atât pe raza municipiului Drăgăşani, cât şi a localităţilor învecinate.

Au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 36.510 de lei, respectiv: 73 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, fiind retrase 7 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege şi reţinute 7 permise de conducere;
7 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, fiind indisponibilizate 20 de obiecte de îmbrăcăminte ce poartă logo-ul unei mărci înregistrate, în valoare de peste 1.100 de lei şi suma de 375 de lei.

6 sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G. 28/1999, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind depistaţi vânzători care au comercializat marfă fără a elibera bon fiscal şi 5 sancţiuni contravenţionale prevăzute de alte acte normative.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...