Actualitate

Toate drumurile din Drăgoeşti vor fi asfaltate integral

Primarul Gheorghe Melente a obţinut finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea tuturor drumurilor comunale

Primăria Drăgoeşti a obţinut finanţare, pe PNDL 2, reabilitarea şi modernizarea a 43 de drumuri comunale însumând o lungime de 12 kilometri, proiectul fiind estimat la aproximativ 70 de miliarde lei vechi.

Iniţiativa are ca scop ca, până în 2020, absolut toate arterele de circulaţie rutieră de pe raza comunei să fie asfaltate, în următoarea perioadă primarul Gheorghe Melente va scoate deja la licitaţie lucrările finanţate prin PDNL 2.

“La Drăgoeşti, reţelele de apă şi canalizare vor fi modernizate cu fonduri obţinute pe Măsura 7.2. Eu mi-am propus ca, în actualul mandat, să asfaltez toate drumurile din Drăgoeşti. Îmi place ca atunci când ne apucăm de o treabă să nu o facem de mântuială. Adică, să fim atenţi la detalii, să respectăm toate criteriile tehnice, nu e cazul ca anul viitor să revii iar pentru că nu ştiu ce apă a distrus un asfalt turnat", a declarat primarul Gheorghe Melente.

Iazuri de peşte pentru agrement

Primăria Drăgoeşti a demarat şi o iniţiativă de sprijinire prin consultanţă tehnică în construcţia de iazuri de peşte pentru agrement, pescuit şi producţie piscicolă. Acest fapt se datorează poziţiei favorabile ce o deţine localitatea prin zestrea de apă existentă în sol la un nivel accesibil, mai ales în zona de luncă. Adâncimea minimă trebuie să fie de 1,7 metri, ceea ce asigură o temperatură peste temperatura de îngheţ necesară supravieţuirii peştelui pe timp de iarnă. Astfel, primăria va analiza posibilitatea repopulării şi modernizării lacului de peşte Buciumeni, lac ce are o suprafaţă de peste 6 hectare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...